Tjejmilen

posted in: Lopp, Löpträning | 0

Under våren tänkte jag att “varför ska springträning förstöras av semestern?” (som alla andra verkar erfara), det är ju DÅ tiden finns! Meeen något hände och det blev helt enkelt inte av med någon träning alls i slutet av juli. Sen kom flera attacker av falsk ishias så jag var glad om jag bara tog mig ur sängen. Veckan före Tjejmilen var det inte ens klart om jag skulle kunna åka alls till Stockholm. Jag var rädd att jag inte skulle ta mig ur sätet när jag skulle av tåget 😱 men jag iväg kom jag till slut.

Jag startade, ramlade, gick, svettades, och kom i mål! Hade tänkt dagarna före att det inte ens är säkert att jag fixar halva så jag började nästan lipa faktiskt, när jag kom halvvägs. Jag är jävligt stolt över det här! Började idiotiskt nog intervalljogga i början men halkade efter 2 km och skrapade knät, men det kanske var tur det, jag hade ju som mål att GÅ och inte springa, men jag fick någon knäpp där i startfållan.

Skitrolig helg iallafall, gjorde ju detta med jobbarkompisar som kom ner från Kalix. Gör jättegärna om det här och nu planerar jag hur jag ska lägga upp det hela inför våren. Funderar på att sikta på att springa hela 5 km Blodomloppet. Först tänkte jag 1 mil, men hello, jag är 47 år och har aldrig sprungit 5 km, någonsin, så jag ska nog ta det lite lugnt.1 mil år 2021?

I mål! Skrev inte ner tiden, men jag tror det var 2 timmar och 5 minuter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *