Boende Goa Palolem Beach

posted in: Boende Goa, Goa, Indien 2017 | 0

Vi hyrde en lägenhet någon kilometer från stranden Palolem. Vi hittade den via www.bookings.com Det var 2 sovrum, ett vardagsrum/kök, 2 balkonger och en pool på gården.

På den första dagen på Palolem beach så stannade rikshan utanför Titanic och där blev vi liksom kvar. Allt man kan önska finns där. Gratis solstolar, god mat och toaletter. Kanske allt det finns på de andra ”shacken” också, men vi trivdes där så varför flytta. Vi tänker absolut åka tillbaka till Goa så vi frågade vad en ”hut” kostar på Titanic och servitören trodde 2000/natt (ca. 280SEK}. På hemsidan hittade jag senare att det kostar nästan dubbelt. Priserna i Indien är lite sådär, det kan vara olika vem som frågar. Så frågan är om det är värt att åka till Goa utan boende och sedan kika runt. Det verkar vara så, som många gör. Sen kan det vara olika priser för indier och för utlänningar, det är värt att komma-i-håg.

Strandstugorna ligger som packade sillar och de är ju väldigt små, men i gengäld, extremt nära stranden.

Vi har ätit på Fern’s by Kate flera gånger och de har även ett mysigt boende som vi fick kika på. Fern’s ligger en 50-100 meter från stranden.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *